Wednesday, January 25, 2006

Descoperirea punctului G

DESCOPERIREA PUNCTULUI G
Vă voi prezenta în continuare aventurile unui personaj cunoscut sub numele de G-Man, prietenul universal al doamnelor şi un mare explo­rator. Tocmai şi-a pus mantaua de ploaie şi galoşii şi a plecat să investi­gheze zvonurile legate de peşterile din care ţâşnesc torente.
Descoperă o peşteră, se îndreaptă spre ea şi face un pas înăuntru. Peştera are forma unui tunel destul de lung. Zăreşte, profilându-se vag prin întuneric, peretele aflat în capătul ei. Ridică privirea şi vede ceva ca o rachetă aplatizată, lipită de tavanul peşterii. Botul conic al rachetei este îndreptat spre intrarea în peşteră, iar corpul ei se întinde pe o treime, poate chiar mai mult, din tavanul peşterii. îi poate vedea şi coada. Se îndreaptă spre coadă şi apasă pe capătul ei. Racheta se trezeşte la viaţă.
Foarte interesant este pântecele rachetei. Acoperit cu striaţii minia­turale, care amintesc de plăcile de tablă ondulată, el are o suprafaţă caldă şi întinsă. îl împinge uşor şi observă că, la atingere, se simte ca un burete mai dur. în partea din faţă a rachetei, de formă conică, în pântecele şi coada ei sunt montate diverse butoane de acceleraţie şi de cuplare. Apasă pe aceste butoane sâ vadă ce se întâmplă, iar racheta începe să se mişte în sus şi în jos şi să tureze. După un timp, observă că, dacă apasă pe aceste butoane, pântecele şi partea din faţă a rachetei îşi măresc volumul, se dilată, astfel încât trebuie să se ghemuiască ca să îşi facă loc.
Descoperă alte câteva butoane care măresc turaţia rachetei, aducând-o la viteză mare. Suprafaţa rachetei se încinge şl se întinde atât de ferm, încât din ea încep sa picure stropi de apă, iar el simte cum începe să transpire. Observă că racheta începe să balanseze. Uitându-se mai atent, constată că de fapt nu se mişcă, ci că îşi schimbă forma. Coada i se aplatizează complet, ascun-zându-se în tavan, iar botul basculează în jos, acoperind aproape complet intrarea în peşteră - încât locul prin care trebuie să iasă din peşteră va fi îngrozitor de strâmt. Racheta dă semne că va intra în poziţie de lansare. Botul şi pântecele sunt încărcate, iar obiectul pare a fi pe punctul de a se declanşa şi a ţâşni în trombă afară din peşteră.
Fixează toate butoanele turaţiei la maxim, dorind să verifice dacă racheta se va declanşa. Nu are idee ce are să se întâmple. Peştera începe să scoată un huruit asurzitor şi se cutremură din temelii. Hotărăşte că ar fi mai sănătos să iasă imediat Intrarea s-a îngustat, dar suprafaţa este alunecoasă ca naiba, aşa încât se aruncă rosto-golindu-se afară. Are impresia că în spatele lui s-a rupt deodată un baraj. Este udat din cap până în picioare, îmbrâncit şi bombardat sub un jet de ploaie nimicitoare.
Deodată, lucrurile se calmează tot atât de brusc cum au început. Priveşte în jur. Racheta se află în continuare fixată de tavanul peşterii, însă acum, dintr-un orificiu aflat în partea centrală a botului, curg neîntrerupt cantităţi mari de apă. Puterea rachetei începe să scadă. îşi revine la forma iniţială, aplatizându-se, se scutură şi se opreşte. G-Man rămâne afară, înmuiat din cap până în picioare, şi zâmbeşte larg la gândul că, deşi operaţiunea a fost riscantă, el şi-a îndeplinit misiunea şi a reuşit să exploreze peştera din care ţâşnesc torente.


Din cartea "Ejacularea feminina" de Deborah Sundahl

1 comment:

T Sinezis said...

"Zăreşte, profilându-se vag prin întuneric" : cred ca ar merge si asa: Zareste, profilindu-se vag in intuneric..."